Webinar on Adoption

Het belang van adoptie is duidelijk. Wanneer medewerkers digitale vaardigheden onder de knie hebben werken ze vele malen effectiever. Maar hoe weet je of alle trainingen, workshops en instructiematerialen resultaat hebben? Samen met de studenten van de Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam onderzochten we hoe we het adoptietraject schaalbaar en meetbaar kunnen maken. Hoe dat onderzoek eruitziet zie je in deze video.

Het belang van adoptie is duidelijk. Wanneer medewerkers digitale vaardigheden onder de knie hebben werken ze vele malen effectiever. Maar hoe weet je of alle trainingen, workshops en instructiematerialen resultaat hebben? Samen met de studenten van de Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam onderzochten we hoe we het adoptietraject schaalbaar en meetbaar kunnen maken. Hoe dat onderzoek eruitziet? Dat leggen Michiel Heynen Business, Consultant Cloud Academy, en ik uit in dit webinar.

Verder bespreken we:

  • Hoe zag de situatie er bij Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam uit voor ze begonnen met adoptie?

  • Hoe zag het adoptietraject eruit?

  • Hoe maken we dit traject schaalbaar en meetbaar?

  • Hoe ziet dit er in de toekomst uit

Dit webinar is onderdeel van de serie ‘werken op afstand’ van Rapid Circle. Tijdens deze reeks staat de vraag ‘Hoe zorg je ervoor dat er snel zoveel mogelijk medewerkers optimaal op afstand kunnen werken?’ centraal. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *